Taxi2Airport

Taxi naar Luchthavens

Taxi to airport?

Taxi to airport? Zoek dan niet verder! U bent bij ons geheel aan het juiste adres. Aangenaam wij zijn Taxi Centrale Fryslân! Wanneer u naar het vliegveld moet, levert dit altijd een beetje stress op. U heeft zich immers te houden aan de vluchttijden en de bijbehorende drukte op de airport. U kunt uzelf zo goed mogelijk voorbereiden door op tijd op het vliegveld te zijn, en door vooraf stressvolle situaties zo veel mogelijk te vermijden. Hoe? Door een taxi van Taxi Centrale Fryslân te reserveren bijvoorbeeld! Wij zorgen dat u uw avontuur zorgeloos kunt beginnen; gewoon vanaf uw voordeur. Laat u heerlijk relaxed naar het vliegveld vervoeren. Wij brengen u van A naar B. Op ons kunt u rekenen.

Taxi to airport voor zaken

Taxi to airport voor een zakentrip nodig? Ook dan staat Taxi Centrale Fryslân graag voor u klaar! Wanneer u op zakentrip gaat, is het noodzakelijk dat u uw vlucht haalt. Zo bent u op tijd en op schema bij die ene belangrijke meeting of klant in het buitenland. Wanneer u bijvoorbeeld met het openbaar vervoer naar het vliegveld reist, heeft u niet de garantie dat de bussen of treinen op tijd rijden of überhaupt rijden! Door een taxi to the airport te nemen, heeft u deze stress niet. Tevens kunt u zich in de taxi nog optimaal voorbereiden op uw belangrijke trip!

Milieuvriendelijke taxi to airport

U wilt graag met een taxi to the airport, maar dan wel op voorwaarde dat deze zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk rijdt? Mooi! Want dat vinden wij bij Taxi Centrale Fryslân óók erg belangrijk! Ons taxibedrijf is ontstaan vanuit de vraag of er geen taxi’s konden gaan rijden die geen CO2 uitstoten. Wij hebben onze droom waargemaakt. Zo zult u in al onze handelingen zien dat wij goed hebben nagedacht over onze impact op het milieu. Zo rijden onze taxi’s bijvoorbeeld op blauwe diesel, wat een fossielvrije brandstof is. Hiermee is uw taxi to the airport compleet CO2 neutraal. Tevens gaan wij volgend jaar rijden in Audi’s die op waterstof rijden! Wilt u graag meer te weten komen over Taxi Centrale Fryslân? Lees dan gerust meer over ons.

Contact opnemen

Wilt u graag gebruikmaken van onze taxi to airport? Neem dan gerust contact op! Wij beantwoorden graag uw vragen en helpen u van harte verder. U kunt ook een offerte aanvragen. Bekijk hier onze prijzen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een voorstel.

TaxiCentrale-Fryslân B.V.

Kleinzand 44 8601 BJ Sneek

The Netherlands

KvK 70813213

BTW NL858469972B01

www.taxicentrale-fryslan.nl


Offerte aanvragen