Taxi Sneek nodig?

Taxicentrale Sneek Fryslân

Taxi Sneek nodig?

Heeft u een taxi in Sneek nodig? Zoek dan niet verder naar een taxibedrijf. U bent bij Taxi Centrale Fryslân geheel aan het juiste adres! Wij vervoeren u graag van A naar B. Dit doen wij voor zowel personenvervoer, als groepsvervoer. Wilt u bijvoorbeeld met een taxi in Sneek naar Schiphol? Geen enkel probleem! Door gebruik te maken van onze dienst weet u zeker dat u zorgeloos uw vlucht kunt halen. Geen gedoe met dure parkeerkosten of het openbaar vervoer. U kunt met een gerust hart aan uw avontuur beginnen! Zo start de vakantie het moment dat u in onze taxi in Sneek stapt. Heeft u geen taxi nodig voor naar de luchthaven, maar juist voor naar een zakelijke afspraak? Ook dan zijn wij u graag tot dienst. Wij pikken u op in onze Audi, waarmee u direct indruk kunt maken op uw afspraak. Tevens heeft u in de taxi rustig de tijd om de laatste puntjes op de i te zetten qua voorbereiding. Taxi Centrale Fyslân staat voor u klaar!

Diensten van onze taxi in Sneek

Kiest u voor de taxi in Sneek van Taxi Centrale Fryslân? Dan kunt u gebruikmaken van de volgende diensten;

  • Personenvervoer; bijvoorbeeld naar een vliegveld of zakelijke afspraak!
  • Groepsvervoer
  • Business vervoer
  • Business 2 Business
  • Luxe vervoer

Milieuvriendelijke taxi in Sneek

Wanneer u besluit een taxi in Sneek te bestellen bij Taxi Centrale Fryslân, dan draagt u uw steentje bij aan het milieu. Want wij zijn ontstaan vanuit een gesprek over het klimaat en het milieu. Zo vroegen wij ons af of het mogelijk zou zijn om taxi’s te laten rijden die geen CO2 uitstoten. Zo gezegd, zo gedaan! Wij voeren onze diensten op een zo duurzaam mogelijke manier uit. Bijvoorbeeld middels het gebruiken van blauwe diesel, wat een fossielvrije brandstof is. Hiermee zijn wij als taxi in Sneek compleet CO2 neutraal. Maar omdat er altijd verbetering is voor het milieu, gaan wij volgend jaar een stapje verder. We gaan rijden met een Audi die rijdt op waterstof! Hecht u ook waarde aan duurzaamheid en het milieu? Stap dan in onze taxi in Sneek. Wilt u graag meer te weten komen over Taxi Centrale Fryslân? Lees dan gerust meer over ons.

Contact opnemen

Wilt u graag gebruikmaken van onze taxi in Sneek? Neem dan gerust contact op! Wij beantwoorden graag uw vragen en helpen u van harte verder. U kunt ook een offerte aanvragen. Bekijk hier onze prijzen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een voorstel.

TaxiCentrale-Fryslân B.V.

Kleinzand 44 8601 BJ Sneek

The Netherlands

KvK 70813213

BTW NL858469972B01

www.taxicentrale-fryslan.nl


Offerte aanvragen