Taxi Leeuwarden nodig?

Taxicentrale Leeuwarden Fryslân

Taxi Leeuwarden nodig?

U heeft een taxi in Leeuwarden nodig? Zoek dan niet verder naar een taxibedrijf. Wij van Taxi Centrale Fryslân staan graag voor u klaar! Of u nu een taxi wilt reserveren omdat u op vakantie gaat, of omdat u een zakelijke afspraak heeft; wij zorgen dat u zonder stress van A naar B vervoerd wordt. Zo begint uw zorgeloze vakantie al bij uw voordeur en kunt u zich in de taxi optimaal voorbereiden op uw zakelijke afspraak! Geen gedoe met zelf een auto regelen, hoge parkeerkosten betalen of overstappen met het openbaar vervoer. Met een prettig gevoel beginnen aan uw nieuwe avontuur? Taxi Centrale Fryslân helpt u daar graag bij middels onze diensten.

Uw milieuvriendelijke taxi in Leeuwarden

Wanneer u besluit Taxi Centrale Fryslân als uw taxi in Leeuwarden in te schakelen, dan draagt u uw steentje bij aan het milieu! Want wist u al dat wij zijn ontstaan middels een gesprek over het klimaat en milieu? Onze droom; taxi’s in Friesland laten rijden die CO2 neutraal zijn! Zo voeren wij onze diensten uit op een duurzame wijze. Hoe? Door bijvoorbeeld gebruik te maken van blauwe diesel; wat fossielvrije brandstof is! Hiermee zijn wij als uw taxi in Leeuwarden geheel CO2 neutraal. Maar er is altijd ruimte voor een nóg milieuvriendelijke manier van werken. Daarom gaan wij vanaf volgend jaar werken met een Audi die rijdt op waterstof. Wilt u op een duurzame en milieuvriendelijke manier vervoerd worden? Kies dan voor onze taxi in Leeuwarden! Lees gerust meer over ons.

Diensten van onze taxi in Leeuwarden

Kiest u voor de taxi in Leeuwarden van Taxi Centrale Fryslân? Dan kunt u gebruikmaken van de volgende diensten;

  • Personenvervoer; bijvoorbeeld naar een vliegveld of zakelijke afspraak!
  • Groepsvervoer
  • Business vervoer
  • Business 2 Business
  • Luxe vervoer

Contact opnemen

Wilt u graag gebruikmaken van onze taxi in Leeuwarden? Neem dan gerust contact op! Wij beantwoorden graag uw vragen en helpen u van harte verder. U kunt ook een offerte aanvragen. Bekijk hier onze prijzen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een voorstel.

TaxiCentrale-Fryslân B.V.

Kleinzand 44 8601 BJ Sneek

The Netherlands

KvK 70813213

BTW NL858469972B01

www.taxicentrale-fryslan.nl


Offerte aanvragen