Taxi Heerenveen nodig?

Taxicentrale Heerenveen Fryslân

Taxi Heerenveen nodig?

Heeft u binnenkort een taxi in Heerenveen nodig? Misschien wel omdat u met vakantie gaat? Dan is het wel zo prettig te weten dat u zonder gestress op het vliegveld aan kunt komen. U hoeft niet zelf een auto te regelen en u bent ook geen peperdure kosten aan parkeergeld kwijt. Of wat dacht u van het openbaar vervoer? Waarbij het altijd maar de vraag is of de bussen en treinen wel op tijd rijden of überhaupt rijden, u vaak meerdere malen over moet stappen met zware koffers en het vaak extra veel tijd kost. Wanneer u kiest voor Taxi Centrale Fryslân heeft u van niets van dit alles last! Wij staan van harte voor u klaar, zodat u zorgeloos aan een nieuw avontuur kunt beginnen. Wij vervoeren u gemakkelijk, snel en milieuvriendelijk van A naar B!

Taxi Heerenveen voor zakelijke afspraak

Heeft u een taxi Heerenveen nodig omdat u een zakelijke afspraak heeft? Bij Taxi Centrale Fryslân rijden wij in luxe Audi’s, waarmee u direct een goede indruk maakt. U kunt voor de deur afgezet worden, waardoor u zeker weet dat u op tijd aan kunt komen. Tevens kunt u zich tijdens de rit nog een keer goed voorbereiden op de afspraak, wat u een stuk meer rust kunt geven! Wij vervoeren u ook graag wanneer u een Business 2 Business afspraak heeft! Op ons kunt u rekenen.

Milieuvriendelijke taxi in Heerenveen

Wist u al dat door te kiezen voor een taxi in Heerenveen van Taxi Centrale Fryslân, u voor een milieuvriendelijke taxi kiest? Wij zijn ontstaan vanuit een passie voor het milieu en het klimaat. Aan de keukentafel vroegen wij ons af; ‘kunnen er geen milieuvriendelijke taxi’s in Heerenveen gaan rijden?’. Om deze droom te verwezenlijken zijn wij het zelf gaan doen! Zo voeren wij onze diensten uit op een duurzame wijze. Hoe wij dit precies doen? Bijvoorbeeld middels het gebruiken van blauwe diesel, wat een fossielvrije brandstof is. Hiermee zijn wij als taxi in Heerenveen compleet CO2 neutraal. Vanaf volgend jaar gaan wij ook rijden met een Audi die rijdt op waterstof, zo kunnen we nog meer ons steentje bijdragen aan het milieu. Wilt u graag meer te weten komen over Taxi Centrale Fryslân? Lees dan gerust meer over ons.

Contact opnemen

Wilt u graag gebruikmaken van onze taxi in Heerenveen? Neem dan gerust contact op! Wij beantwoorden graag uw vragen en helpen u van harte verder. U kunt ook een offerte aanvragen. Bekijk hier onze prijzen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een voorstel.

TaxiCentrale-Fryslân B.V.

Kleinzand 44 8601 BJ Sneek

The Netherlands

KvK 70813213

BTW NL858469972B01

www.taxicentrale-fryslan.nlOfferte aanvragen