Over ons

Samen creëren wij een betere wereld 

Taxicentrale-Fryslân
Taxicentrale-Fryslân
Audi a-6 Avant Business
Audi a-6 Avant Business
Mercedes V-klasse
Mercedes V-klasse
Taxicentrale - Frylân
Taxicentrale - Frylân

TaxiCentrale-Fryslân is letterlijk geboren aan de keukentafel. Gezellig met vrienden en familie praten over zaken, maar ook over thema's als "klimaat en milieu". 

Hoe mooi zou het zijn om met taxi's te rijden in die Co2 neutraal zijn? 

We hebben informatie en onderzoeken op het gebied van duurzame mobiliteit uitgezocht. Hieruit is gebleken dat partijen als de Rijksuniversiteit van Groningen, de Universiteit van Leiden en de Rijksoverheid zeer positief zijn over het inzetten van elektrische taxi's. 

Door elektrische taxi's  in te zetten die volledig Co2 neutraal zijn, heeft Schiphol besloten om de aanbesteding op de nationale luchthavens te verstrekken aan drie partijen voor een periode van vier jaar. 

Dit doen zij omdat ze hun maatschappelijk verantwoording nemen voor duurzaam ondernemen.

Taxicentrale-Fryslân neemt ook haar verantwoording als duurzaamheid in mobiliteit. Voertuigen die Co2 reductie hebben dan de gemiddelde taxi, hierdoor zijn wij samen met onze klanten bezig een betere wereld te creëren. Wij denken dat duurzame mobiliteit de toekomst is

Taxicentrale-Fryslân accepteert pinbetalingen en alle creditcards. 

Taxicentrale-Fryslân werkt samen met gerenommeerde partners die duurzaam mobiliteit en kwaliteit in het personenvervoer hoog in het vaandel hebben. 


De visie van TaxiCentrale-Fryslân
Kwaliteit & Gemak

Onbekende Helden

Taxicentrale-Fryslân ondersteunt de Stichting Onbekende Helden dit is een organisatie ontstaan vanuit het bedrijfsleven als praktische uiting van waardering voor onze veteranen die zich hebben ingezet voor de wereldwijde vrede, veiligheid en nationale vrijheid. Taxicentrale-Fryslân verstrekt een korting voor alle ritprijzen aan onze helden van 25% bij vertoon van de veteranenpas.

Future Fuels

Future Fuels investeert in duurzaamheid. Dat is van essentieel belang om de klimaatverandering tegen te gaan. Onze duurzame dieselbrandstof Ssynfuel+ is fossielvrij. Er wordt dus geen aardolie of aardgas als grondstof gebruikt. Daardoor is er ook geen sprake van bodemdaling of aardbevingseffecten.