Schiphol Taxi?

Taxi2Airport Friesland

Airport taxi nodig?

U gaat binnenkort op vakantie en heeft daarvoor een airport taxi nodig? Of wellicht gaat u voor zaken op reis en wilt u al zorgeloos de airport bereiken. Wij van Taxi Centrale Fryslân staan graag voor u klaar! Wanneer u naar het vliegveld moet, heeft u hiervoor diverse opties. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om met de auto te gaan, maar dan bent u wel vaak veel geld kwijt aan parkeerkosten. Tevens is het allerminst prettig om ‘s nachts met weinig slaap te moeten rijden. Ook kunt u met het openbaar vervoer, maar of de bussen en treinen op tijd gaan of überhaupt rijden is altijd nog maar gissen. Tevens moet u dan vaak overstappen met uw zware koffers en ‘s nachts gaat het openbaar vervoer vaak niet. Een airport taxi is daarom de ideale oplossing om al zorgeloos bij de airport te arriveren. Uw avontuur zonder moeite beginnen? Dat doet u door te kiezen voor Taxi Centrale Fryslân! Wij staan voor u klaar.

Milieuvriendelijke airport taxi

Wilt u best een airport taxi reserveren, maar dan wel onder de voorwaarde dat dit een milieuvriendelijke taxi is? Ook dan bent u bij Taxi Centrale Fryslân aan het juiste adres. Wij zijn ons bedrijf begonnen via een gesprek aan de keukentafel. Wij vroegen ons af of het mogelijk zou zijn om taxi’s te laten rijden die geen CO2 uitstoten. Om onze droom te verwezenlijken zijn wij het zelf gaan doen! In al onze handelingen proberen wij zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk te werk te gaan. Zo rijden onze taxi’s bijvoorbeeld op blauwe diesel, wat een fossielvrije brandstof is. Hiermee zijn wij als airport taxi compleet CO2 neutraal. Tevens gaan wij volgend jaar rijden in Audi’s die op waterstof rijden! Hecht u ook waarde aan duurzaamheid en het milieu? Stap dan in onze milieuvriendelijke airport taxi. Wilt u graag meer te weten komen over Taxi Centrale Fryslân? Lees dan gerust meer over ons.

Contact opnemen

Wilt u graag gebruikmaken van onze airport taxi? Neem dan gerust contact op! Wij beantwoorden graag uw vragen en helpen u van harte verder. U kunt ook een offerte aanvragen. Bekijk hier onze prijzen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een voorstel.

TaxiCentrale-Fryslân B.V.

Kleinzand 44 8601 BJ Sneek

The Netherlands

KvK 70813213

BTW NL858469972B01

www.taxicentrale-fryslan.nl


Offerte aanvragen